Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazarcıyla kavga etmek

Rüyada pazarcıyla kavga etmek

Rüyada pazarcıyla kavga etmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada pazarcıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Yeni kişisel gelir kaynakları yaratmaya çalışın.

Rüyada pazarda kavga etmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, bolluk ve bereketin artacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine delalet eder.

Rüyada pazarcıyla kavga etmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine delalettir.

Rüyada pazardan gömlek almak iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pazardan incir almak işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pazardan çilek almak şansının ve kısmetinin de açılacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada pazarda lahana görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine alamet eder.

Rüyada pazardan tavuk almak böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada sebze meyve pazarı görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, borçlarının hafifleyeceğine, kişinin evlatlarının artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments