Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazarda balık görmek

Rüyada pazarda balık görmek

Rüyada pazarda balık görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada pazarda balık gördüyseniz:

  • Mükemmel buluşlar, fikirler veya anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada pazardan balık almak aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pazarda balık görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pazardan balık satın almak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada balık pazarı görmek sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada pazardan balık görmek huzur getirecek birinin çıkacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada pazardan mandalina almak işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada pazardan sogan almak bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada meyve sebze pazarı görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, arkasından iyi konuşulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments