Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazardan sogan almak

Rüyada pazardan sogan almak

Rüyada pazardan sogan almak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada pazardan sogan almak gördüyseniz:

  • Başarmak veya ortaya çıkartmak istediğiniz konularda, sonuçlandırmak istediğiniz işlerde rahatsızlık yaratan ne varsa ortadan kaldırmanın bir yolunu bulabilirsiniz.

Rüyada pazarda muz görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada peynir pazarı görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada pazardan üzüm almak ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada pazardan yumurta almak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine rivayet eder.

Rüyada pazarlamacı olmak daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, ekmeğine leke süreceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pazarda üzüm görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına tabir olunur.

Rüyada köy pazarı görmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine işaret eder.

Rüyada pazarda meyve görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, yoğun duygular yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments