Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronla sevgili olmak

Rüyada patronla sevgili olmak

Rüyada patronla sevgili olmak huzurunun ve neşesinin bozulacağına, en çetin zorlukların aşılacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada patronla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Rüyada patronuyla sevgili olmak düzenli bir işe kavuşulacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine yorulur.

Rüyada patronla sevgili olmak kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada patronunu sevgili olarak görmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, yakında işlerinin aksayacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına işaret etmektedir.

Rüyada patronu görmek dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada kocasının patronunu görmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada patronun sesini duymak hayırlı ve güzel günler göreceğine, kırgınlıkların geçeceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski patronundan para almak sahip olduğu zenginliğin de artacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, daha bir sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada patron çocuğu görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, her isteklerinin yerine geleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments