Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronuyla kucaklaşmak

Rüyada patronuyla kucaklaşmak

Rüyada patronuyla kucaklaşmak o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, borcunun çok olacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada patronuyla kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Sağlık sorunlarının dışında, işinizle ilgili güzel bir gelişme olabilir.

Rüyada patronla kucaklaşmak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada patronuyla kucaklaşmak hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, alim ve bilge insan olacağına yorulur.

Rüyada hasretle kucaklaşmak zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyle kucaklaşmak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşle kucaklaşmak atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada bir erkekle kucaklaşmak hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğluyla kucaklaşmak ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada erkekle kucaklaşmak maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments