Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronun koluna girmek

Rüyada patronun koluna girmek

Rüyada patronun koluna girmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada patronun koluna girmek gördüyseniz:

  • tabiki bunun için harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada patronun koluna girmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin koluna girmek büyük hatalar yapacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşın koluna girmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine işaret eder.

Rüyada bir kızın koluna girmek kolaylık sağlayacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin koluna girmek para ve zaman ayıracağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığı bir erkeğin koluna girmek huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına yorulur.

Rüyada gelinin koluna girmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin koluna girmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments