Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronun güldüğünü görmek

Rüyada patronun güldüğünü görmek

Rüyada patronun güldüğünü görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, bereketinin artacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, verimin ve bereketin geleceğine işaret eder.

Rüyada patronun güldüğünü gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı kendinizi kanıtlama isteğiniz artacak.

Rüyada patronun güldüğünü görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, zorlukların ortadan kalkacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada patronla gülmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada güldüğünü görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, makbul olan şeylere, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye gülmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle gülmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, hem de zengin biri olacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada ölü birinin güldüğünü görmek toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, zor zamanlar yaşayacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine delalet eder.

Rüyada sürekli gülmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, saygın biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada oynamak gülmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, ele güne muhtaç olacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments