Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şirket patronu görmek

Rüyada şirket patronu görmek

Rüyada şirket patronu görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına yorulur.

Rüyada şirket patronu gördüyseniz:

  • Bazı sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada şirket patronu görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada şirket patronunu görmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına delalettir.

Rüyada şirket yöneticisi görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalet eder.

Rüyada şirket ismi görmek Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada şirket sahibi olduğunu görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına inanılır.

Rüyada şirket sahibi olmak uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şirket satın almak çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına delalettir.

Rüyada şirkete ortak olmak uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments