Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronla sohbet etmek

Rüyada patronla sohbet etmek

Rüyada patronla sohbet etmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, gelirin tükeneceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine işarettir.

Rüyada patronla sohbet etmek gördüyseniz:

  • Bazı hırslar gerilim yaratabilir.

Rüyada patronuyla sohbet etmek rüya sahibinin yalnızlaşacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patronla sohbet etmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, istediği makama geleceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine tabir olunur.

Rüyada sohbette bulunmak elinin bolluk göreceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle sohbet etmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada bir arkadaşla sohbet etmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada anneyle sohbet etmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine delalet eder.

Rüyada sofrada sohbet etmek çok iyi bir kariyer edineceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada eski arkadaşla sohbet etmek sorunların ardı ardına geleceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments