Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronun evlendiğini görmek

Rüyada patronun evlendiğini görmek

Rüyada patronun evlendiğini görmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, maddi konularda kayıplar olacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, kredi çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada patronun evlendiğini gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizi telaşlandırabilir.

Rüyada patronunun evlendiğini görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalet eder.

Rüyada patronla evlendiğini görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, korkularının yok olacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına rivayet eder.

Rüyada patronun evlendiğini görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine inanılır.

Rüyada patronuyla evlenmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına delalettir.

Rüyada patronuyla evlendiğini görmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada patronla evlenmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş patronu görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada patronun evine gitmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, kendisi ile gururlanacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments