Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlak davul görmek

Rüyada patlak davul görmek

Rüyada patlak davul görmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine inanılır.

Rüyada patlak davul gördüyseniz:

  • Konuşma yeteneğinizin artışıyla istediğiniz kimseleri rahatlıkla etkileyebileceksiniz.

Rüyada patlak davul görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine inanılır.

Rüyada patlak top görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada patlak mısır yemek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada patlak lastik görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, mutluluğunun büyüyeceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına rivayet eder.

Rüyada patlak teker görmek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada patlak mısır görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada patlak futbol topu görmek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada patlak ayakkabı görmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments