Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır patlağı görmek

Rüyada mısır patlağı görmek

Rüyada mısır patlağı görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına tabir olunur.

Rüyada mısır patlağı gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda istikrarı sağlamak için çaba sarf etmelisiniz.

Rüyada patlak mısır görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, hayallerinin suya düşeceğine, makamının yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mısır patlağı görmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patlak mısır yemek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine yorulur.

Rüyada patlak davul görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine işarettir.

Rüyada patlak ayakkabı görmek istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına rivayet eder.

Rüyada tekeri patlak bisiklet görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına işarettir.

Rüyada arabanın tekerleği patlak görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine yorulur.

Rüyada patlak bisiklet tekeri görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, helal ekmek yiyeceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments