Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patatesli börek görmek

Rüyada patatesli börek görmek

Rüyada patatesli börek görmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, parasını ve işini kaybedeceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada patatesli börek gördüyseniz:

  • İlgi göstermeniz fazlasıyla karşılık almanıza neden olabilir.

Rüyada patatesli börek görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, çok güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada patates böreği yemek geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada patates böreği görmek karısı şile arasının çok iyi olacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına delalettir.

Rüyada hamurla börek yapmak büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işaret eder.

Rüyada sofrada börek yemek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, büyük bir ihanete uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada patlıcanlı börek görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada börek ve tatlı görmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçta börek pişirmek büyük hatalar yapacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments