Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pasaport almak

Rüyada pasaport almak

Rüyada pasaport almak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına delalet eder.

Rüyada pasaport almak gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalabileceğiniz olaylarla başa çıkmanız gerekebilir.

Rüyada pasaport almak kötü günleri geride bırakacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada pasaport kaybetmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, bolluk içinde yaşanacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pasaportu kaybetmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pasaport görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine delalet eder.

Rüyada pasaport çıkarmak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine işaret eder.

Rüyada pasaport almaya çalışmak geçiminin rahat ve kolay olacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine rivayet eder.

Rüyada pasaport unutmak ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada pasaporta vize almak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments