Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil pasaport görmek

Rüyada yeşil pasaport görmek

Rüyada yeşil pasaport görmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, büyük çaba sarfedeceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil pasaport gördüyseniz:

  • Yapılan bir yol ya da seyahat geleceğinizi değiştirebilir.

Rüyada yeşil pasaport görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada pasaporta vize almak hayallerinin söneceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, kendisini çok yıpratacağına delalet etmektedir.

Rüyada pasaport çıkarmak zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, yoksulluğa, çok başarılı olup, kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada pasaport görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pasaport unutmak beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada pasaport kaybetmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine delalettir.

Rüyada pasaport almaya çalışmak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pasaportu kaybetmek fesat kimselerin çıkacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments