Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakların yandığını görmek

Rüyada parmakların yandığını görmek

Rüyada parmakların yandığını görmek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, sevinileceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına tabir olunur.

Rüyada parmakların yandığını gördüyseniz:

  • Fazla iyimserliği gerçekçiliğe tercih etmemekte fayda var.

Rüyada parmağının yandığını görmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, malvarlığının artacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine işarettir.

Rüyada parmakların yandığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ocakta ateş yandığını görmek sıkıntılarına ortak olacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada cehennem ateşinde yandığını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına alamet eder.

Rüyada bir yakının yandığını görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına inanılır.

Rüyada bayrağın yandığını görmek işlerin yolundan çıkacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına işaret eder.

Rüyada eşinin ateşte yandığını görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, sıkıntılarının geçeceğine inanılır.

Rüyada arabada yandığını görmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments