Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağına ip bağlamak

Rüyada parmağına ip bağlamak

Rüyada parmağına ip bağlamak hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yaşamına renk geleceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, en yüksek makamlara oturacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağına ip bağlamak gördüyseniz:

  • Bir tartışma ya da rekabet ortamı beklenmedik şekilde memnuniyet verici sonuçlar doğurabilir.

Rüyada parmağına ip bağlamak kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, fakirlik yaşayacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına alamet eder.

Rüyada parmağa ip bağlamak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada ipi bağlamak gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada ayakkabı ipi bağlamak istediği gibi hareket edeceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaca ip bağlamak iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabının ipini bağlamak kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada bacağa ip bağlamak hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine inanılır.

Rüyada ayağa ip bağlamak her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments