Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak gri görmek

Rüyada parlak gri görmek

Rüyada parlak gri görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına delalettir.

Rüyada parlak gri gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi üzebilirsiniz.

Rüyada parlak gri görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada parlak gri renk görmek canın derdine düşeceğine, huzur dolu günler geçireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gri renkli fare görmek çareyi başka yerlerde arayacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada gri etek görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada gri elbise görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gri şapka görmek cesaretini yeninden toplayacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, maddi açıdan zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada gri araba görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına tabir olunur.

Rüyada gri ayı görmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments