Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para ödemek

Rüyada para ödemek

Rüyada para ödemek borçların artacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada para ödemek gördüyseniz:

  • Ani veya sert kararla alma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada bankaya para ödemek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine delalet eder.

Rüyada para ödediğini görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine yorulur.

Rüyada yemek parası ödemek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bozuk para ödemek büyük maddi zararlara uğrayacağına, masraflarının azalacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada para ödemek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, tövbelerinin kabul olacağına yorulur.

Rüyada taksit ödemek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret eder.

Rüyada birinin borcunu ödemek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada tazminat ödemek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, gelirinin daimi olacağına, kendi işini açacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments