Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk para ödemek

Rüyada bozuk para ödemek

Rüyada bozuk para ödemek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine inanılır.

Rüyada bozuk para ödemek gördüyseniz:

  • Alışılmadık şeylere zaman geçirebilir veya bazı yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada bozuk para ödemek müjdeli olaylar yaşayacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine inanılır.

Rüyada para ödediğini görmek maddi konuda zayıflayacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada para ödemek sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada bankaya para ödemek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada yemek parası ödemek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, endişelerinden kurtulacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına tabir olunur.

Rüyada ücret ödemek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına işarettir.

Rüyada kardeşinin borcunu ödemek aksiliklerin baş göstereceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, hep dinç ve genç kalacağına delalettir.

Rüyada birine borç ödemek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments