Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağı kayıp yere düşmek

Rüyada ayağı kayıp yere düşmek

Rüyada ayağı kayıp yere düşmek işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ayağı kayıp yere düşmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya sözleşmelerin dikkatle ele alınması ya da üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada ayağı kayıp yere düşmek rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağı kayıp düşmek huzurun bozulacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada kayıp yere düşmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, büyük bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada buzda kayıp düşmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, müjdeli haberle geleceğine yorulur.

Rüyada kayıp düşmek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına tabir olunur.

Rüyada buzdan kayıp düşmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, büyük bir mala sahip olacağına işarettir.

Rüyada banyoda kayıp düşmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, dertleşerek moral bulacağına işaret eder.

Rüyada tuvalette kayıp düşmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments