Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para kesesi görmek

Rüyada para kesesi görmek

Rüyada para kesesi görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, iyi konumlara geleceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine inanılır.

Rüyada para kesesi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız açısından yeni tanışmalara açıksınız.

Rüyada para kesesi görmek işsizin iş bulacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bozuk para kesesi görmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına yorulur.

Rüyada altın dolu kese görmek başarılarının daim olacağına, ekmeksiz kalacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada idrar kesesi görmek deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına delalet eder.

Rüyada banyoda kese yapmak kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, sürekli yerinde sayacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine inanılır.

Rüyada altın kese görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birine kese yapmak rakiplerine karşı güç elde edeceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada odun kesen birini görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments