Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para kartı görmek

Rüyada para kartı görmek

Rüyada para kartı görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, bunalıma düşeceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada para kartı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri ya da yaklaşımları konusunda fikir beyan etmeniz durumunda eleştirildiklerini zannedebilirler.

Rüyada para kartı görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete yorulmaktadır.

Rüyada karda para toplamak her şeyin gönlünce olacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada karda para görmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işarettir.

Rüyada karda para bulmak tövbelerinin kabul olacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada kart oyunu görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada karda kaydığını görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına delalet eder.

Rüyada karda oturduğunu görmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, variyet sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada karda avlanmak olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments