Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kart oyunu görmek

Rüyada kart oyunu görmek

Rüyada kart oyunu görmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine inanılır.

Rüyada kart oyunu gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdekilere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Rüyada kart oyunu görmek üzücü haberler alacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada oyun kartları görmek büyük üzüntüler yaşayacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada oyun oynarken görmek rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine tabir olunur.

Rüyada oyundan para kazanmak İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, maddi olanaklarının artacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada halk oyunları görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, umutlarının tazeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada oyunculuk teklifi almak gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şans oyunu oynadığını görmek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına delalettir.

Rüyada film oyuncusu görmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments