Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para çantası görmek

Rüyada para çantası görmek

Rüyada para çantası görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine yorulur.

Rüyada para çantası gördüyseniz:

  • Belli konulardaki ihmalleri, detayları, hataları ya da yanlışları görmezden gelip, sosyal yaşamınıza ait aktivitelere katılma eğiliminiz yüksek olabilir.

Rüyada bir çanta dolusu para bulmak insanlarla uyumunun artacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Rüyada para dolu çanta bulmak onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, mal mülk kazanacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına alamet eder.

Rüyada çantada bozuk para görmek uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, işini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada siyah çanta içinde para görmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada para çantası görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada içi para dolu çanta bulmak çeşitli projeler ortaya koyacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, verilen kararların geri çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada para dolu çanta görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada para çanta görmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments