Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para çanta görmek

Rüyada para çanta görmek

Rüyada para çanta görmek şeref ve rütbeye, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına işaret eder.

Rüyada para çanta gördüyseniz:

  • Elinize hesapta olmayan paralar geçmesi olasıdır.

Rüyada para dolu çanta kaybetmek yönetici koltuğuna yükseleceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına alamet eder.

Rüyada çantadan para çalmak canını sıkan şeyleri yeneceğine, zor zamanlar yaşayacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada para dolu çanta bulmak emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir çanta dolusu para çalmak aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada çantasında para bulmak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada çantaya para doldurmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada çantayla para kaybetmek yeni bir çevre edinileceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada bozuk para çantası görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments