Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papazla konuşmak

Rüyada papazla konuşmak

Rüyada papazla konuşmak arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada papazla konuşmak gördüyseniz:

  • Belli bir yoldan gitmek için kimseye söz vermemelisiniz.

Rüyada papazla konuşmak işinde büyük başarı elde edeceğine, yanlış kararlar vereceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza işaret eder.

Rüyada papazın nikah kıydığını görmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada maça papazı görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada papazdan kaçmak hayırlı kişilerle tanışılacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilise papazı görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, elinin darlığa düşeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına işarettir.

Rüyada kilise ve papaz görmek rakipsiz hale geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada papaz erik görmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine tabir olunur.

Rüyada papaz görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments