Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papaz görmek

Rüyada papaz görmek

Rüyada papaz görmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına alamet eder.

Rüyada papaz gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız, yabancı kişilerden uzak durmalı, gayretleriniz sonucu elde ettiğiniz başarılarınverimini arttırmak için çalışmalarınızı sürdürmelisiniz.

Rüyada papaz mezarı görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilise ve papaz görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, mutluluk verici haberlerin alınacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine delalet eder.

Rüyada camide papaz görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın papaz görmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine işarettir.

Rüyada papazla konuşmak sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, insanların takdirine mazhar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kilisede papaz görmek tüm arzularının yerine geleceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada papazla kavga etmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına inanılır.

Rüyada kilise papaz görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments