Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın papaz görmek

Rüyada kadın papaz görmek

Rüyada kadın papaz görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına tabir olunur.

Rüyada kadın papaz gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan bağlardan kurtulmak gerekebilir.

Rüyada kadın papaz görmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, işlerine dört elle sarılacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada papaz mezarı görmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, sorunlu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada papaz ve rahibe görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada papaz dövmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine yorulur.

Rüyada kilise ve papaz görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada papaz erik görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, verimin kaçacağına işaret eder.

Rüyada maça papazı görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada papaz eriği görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments