Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolonun yırtılması görmek

Rüyada pantolonun yırtılması görmek

Rüyada pantolonun yırtılması görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, kazancının artacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, zorlukların geride kalacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada pantolonun yırtılması gördüyseniz:

  • Vereceğiniz kararlarda arkadaşlarınızın etkisi büyük olabilir.

Rüyada kot pantolonun yırtıldığını görmek kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada yırtılan pantolon görmek istediği noktalara geleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada pantolonunun yırtılmasını görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada pantolonun yırtılmasını görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, işlerin sürekli artacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına işaret eder.

Rüyada pantolon yırtılmak bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, geniş geniş yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pantolonunun yırtıldığını görmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, kendine olan güvenini yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada pantolonun yırtıldığını görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, ana baba sözü dinlemeye, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada pantolonun yırtılması görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments