Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolonun yırtık olduğunu görmek

Rüyada pantolonun yırtık olduğunu görmek

Rüyada pantolonun yırtık olduğunu görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada pantolonun yırtık olduğunu gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten olaylara aşırı tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada yırtık pantolon görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine delalettir.

Rüyada ağı yırtık pantolon görmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine işaret eder.

Rüyada pantolonu yırtık görmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına alamet eder.

Rüyada pantolonun yırtık olduğunu görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni yırtık pantolon görmek istediği herşeye sahip olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yırtık kot pantolon görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yırtık pantolon dikmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına delalettir.

Rüyada yırtık şapka görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments