Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolonu yırtık görmek

Rüyada pantolonu yırtık görmek

Rüyada pantolonu yırtık görmek bol kazanç elde edeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, kazancın artmasına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada pantolonu yırtık gördüyseniz:

  • Resmi evraklarla ilgili konularda da dikkatli olmalısınız.

Rüyada yırtık pantolon görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, geçim derdinin sona ereceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni yırtık pantolon görmek lüks şekilde yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, elinin de bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada ağı yırtık pantolon görmek aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada yırtık kot pantolon görmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada pantolonu yırtık görmek düşünmeden adımlar atayacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada pantolonun yırtık olduğunu görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yırtık pantolon dikmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, sağlığının bozulmayacağına delalettir.

Rüyada yırtık ve söküğü dikmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments