Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı pantolon giydiğini görmek

Rüyada sarı pantolon giydiğini görmek

Rüyada sarı pantolon giydiğini görmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada sarı pantolon giydiğini gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki hızlı değişimlere rağmen, siz, sonunda olaylardan fayda sağlayan taraf olabilirsiniz.

Rüyada sarı pantolon giydiğini görmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada sarı renk pantolon giymek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hardal sarısı pantolon görmek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı pantolon görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına rivayet eder.

Rüyada sarı pantolon almak kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı renk pantolon görmek mutlu günler göreceğine, kazancının azalmayacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada krem pantolon giymek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, ölümcül hastalıklara işaret yorulmaktadır.

Rüyada turuncu pantolon giymek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments