Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolon satın almak

Rüyada pantolon satın almak

Rüyada pantolon satın almak hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, rahat nefes alınacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, onların mutlu haberlerini alacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına delalettir.

Rüyada pantolon satın almak gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri çevrenizdeki herkesin tahminlerde bulunmasına neden olabilir.

Rüyada kot pantolon satın almak ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına işarettir.

Rüyada pantolon satın aldığını görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada pantolon satın almak hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni pantolon satın almak yeni alanlara yöneleceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada askeri pantolon görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada pantolon düğmesinin koptuğunu görmek gelirinin garanti olacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada yırtık pantolon dikmek yeni bir araca sahip olunacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına inanılır.

Rüyada beyaz kumaş pantolon giymek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments