Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolon ceket görmek

Rüyada pantolon ceket görmek

Rüyada pantolon ceket görmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına işaret etmektedir.

Rüyada pantolon ceket gördüyseniz:

  • Başladığınız işler bitirilmeyi bekliyor.

Rüyada ceket pantolon giymek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pantolon ceket görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ceket aldığını görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine işaret eder.

Rüyada beyaz deri ceket görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, umutlarının çoğalacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına tabir olunur.

Rüyada sarı ceket görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine ceket giydirmek maceralara atılacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yeni bir ceket almak ibadetlerini de aksatmayacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, çevreye karşı itibarın artacağına işarettir.

Rüyada güzel ceket görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, terfi edeceğine, malın bereketinin artmasına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments