Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pamuk vermek

Rüyada pamuk vermek

Rüyada pamuk vermek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, adını işiyle duyuracağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pamuk vermek gördüyseniz:

  • Özgürlük, mutlu bir aile hayatı, istikrarlı yaşam ya da yeterince para denince ne anladığınızı detaylı şekilde anlatmanız gerekebilir.

Rüyada yün ve pamuk görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine inanılır.

Rüyada tarlaya pamuk ekmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada pamuk fabrikası görmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine rivayet eder.

Rüyada yatak pamuğu görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz pamuk görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, işlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yün pamuk görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada pamuk şekeri almak girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, yüceltileceği sözler duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz pamuk şeker görmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments