Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paça ütmek

Rüyada paça ütmek

Rüyada paça ütmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, kolay yollardan kazanacağına, o kapıyı kapatacağına işarettir.

Rüyada paça ütmek gördüyseniz:

  • Bazı olayları sizinle aynı yönlü görmeyen kişiler olabilir.

Rüyada paça ütmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada kelle paça ütmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına tabir olunur.

Rüyada koyun kellesi ütmek kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine alamet eder.

Rüyada kelle paça yapmak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, büyük bir makama geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada pantolon paça görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına delalet etmektedir.

Rüyada pantolon paçasını çamurlu görmek borçlarının ödeneceğine, başarı ve zenginlik getireceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kelle paça çorbası içmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine delalet eder.

Rüyada bol paça pantolon görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments