Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özürlü dövmek

Rüyada özürlü dövmek

Rüyada özürlü dövmek yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, ne yapacağını şaşıracağına, namının yürüyeceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine delalettir.

Rüyada özürlü dövmek gördüyseniz:

  • Çabuk karar verebilir, kararlarınızı çabuk yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada özürlü dövmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine yorulur.

Rüyada özürlü birini dövmek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doğacak çocuğunu özürlü görmek anne baba dualarının alınacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, keyifli sohbetler edeceğine delalettir.

Rüyada özürlü insan görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada özürlü çocuğa yardım etmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada özürlü birinin yürüdüğünü görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada özürlü kadın görmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada özürlü birini öpmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments