Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özürlü kadın görmek

Rüyada özürlü kadın görmek

Rüyada özürlü kadın görmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, anne baba duasının alınacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada özürlü kadın gördüyseniz:

  • Sağlığınız ise uzun süredir devam eden başağrılarıyla tehditte olabilir.

Rüyada özürlü kadın görmek iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada özürlü birinin iyileştiğini görmek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, böylece hayatından memnun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada özürlü hasta görmek doğru karar veremeyeceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine işarettir.

Rüyada doğacak çocuğunu özürlü görmek çok büyük atılımlar yapılacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Rüyada özürlü olmak şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, borçlarını bitireceğine tabir olunur.

Rüyada özürlü biriyle evlenmek üzüleceğine, yıkılacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, yeni bir araca sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun özürlü olduğunu görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Rüyada özürlü bebek emzirmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments