Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özlenen birini görmek

Rüyada özlenen birini görmek

Rüyada özlenen birini görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, çok mutlu olunacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, çekilen acıların unutulacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada özlenen birini gördüyseniz:

  • Bazılarınız ne demek istediğimi anladılar.

Rüyada öz abiyle evlenmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada öz babasının öldüğünü görmek sıkıntıların büyüyeceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına delalet eder.

Rüyada öz dedesini görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada öz abi görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, hedeflerini tutturacağına alamet eder.

Rüyada öz oğlunu görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine yorulur.

Rüyada öz annesini görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada öz amca görmek herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, malında azalmaya delalet etmektedir.

Rüyada öz kardeşinin öldüğünü görmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments