Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gülmek oynamak

Rüyada gülmek oynamak

Rüyada gülmek oynamak böylece yeni bir hayata adım atılacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına rivayet eder.

Rüyada gülmek oynamak gördüyseniz:

  • Gelir elde etme biçiminiz veya işiniz değişti ya da değişiyor.

Rüyada gülmek ve oynamak kazancının bereketleneceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına işarettir.

Rüyada gülmek oynamak mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oynamak gülmek sorunlarını gidereceğine, bereketli işler yapılacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına yorulur.

Rüyada arkadan gülmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına inanılır.

Rüyada gülmek gülerek uyanmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine işaret eder.

Rüyada başka birinin güldüğünü görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkalarının güldüğünü görmek yeni kararlar alınacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine delalettir.

Rüyada birisine gülmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments