Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oturup konuşmak

Rüyada oturup konuşmak

Rüyada oturup konuşmak maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, hayatın pahalılaşmasına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada oturup konuşmak gördüyseniz:

  • Herşeyi abartılı olarak ele alabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle oturup konuşmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, kısmetinin de açılacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada biriyle oturup konuşmak çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, kazancında artış olacağına delalet eder.

Rüyada oturup konuşmak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, düşmanlarının güçleneceğine delalet eder.

Rüyada biçilmiş ot görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada oturan köpek görmek rızkının da genişleyeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada otlu peynir yemek sağlığının bozulmayacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada otuz üç rakamı görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, güvensizliğini yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil otların içinde yürümek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments