Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oturan köpek görmek

Rüyada oturan köpek görmek

Rüyada oturan köpek görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına alamet eder.

Rüyada oturan köpek gördüyseniz:

  • Bırakın, diğerleri ciddi işlerle uğraşsınlar.

Rüyada oturan köpek görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine işarettir.

Rüyada oturan aslan görmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada oturan görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada maydanoz dere otu görmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine alamet eder.

Rüyada mezarın otlarını temizlemek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, yerinde saymayacağına delalettir.

Rüyada ot toplamak aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar üstünde ot görmek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada mezarlıktaki otları temizlemek yeni bir makama sahip olunacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments