Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsten düşmek

Rüyada otobüsten düşmek

Rüyada otobüsten düşmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, elinin bollaşacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, zenginliğe sahip olacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına alamet eder.

Rüyada otobüsten düşmek gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız düzenlemeler ya da birlikte yaşadığınız bir kişiyle sorunları detaylı şekilde ele almanız olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada otobüsle uçurumdan düşmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına tabir olunur.

Rüyada otobüsle suya düşmek hasta ise daha kötüye gideceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada otobüsten düşmek asla yüksünmeyeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada otobüsle uçuruma düşmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada otobüsle uzun yola çıkmak sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işarettir.

Rüyada körüklü otobüs görmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle otobüs yolculuğu yapmak sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada kalabalık bir otobüse binmek ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments