Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık görüp dua etmek

Rüyada mezarlık görüp dua etmek

Rüyada mezarlık görüp dua etmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, durumun değişmesine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada mezarlık görüp dua etmek gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizin de desteğiyle cazibeniz artıyor.

Rüyada mezar görüp dua etmek dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mezarlık görüp dua etmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kabeyi görüp dua etmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, sorunlarını aşacağına işaret eder.

Rüyada şeytan görüp dua etmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ay görüp dua etmek sağlığının kötüye gideceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Rüyada türbe görüp dua etmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, kariyerinin yükseleceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Rüyada köpek görüp dua okumak eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cin görüp dua etmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments