Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamura batmadan yürümek

Rüyada çamura batmadan yürümek

Rüyada çamura batmadan yürümek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, çaresizleşeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada çamura batmadan yürümek gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız, yabancı kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada çamura batmadan yürümek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çamur battığını görmek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamura battığını görmek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağının çamura battığını görmek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çamura batan birini görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, başarısının artacağına alamet eder.

Rüyada birini çamura batmış görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada çamura batan birini kurtarmak kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına yorulur.

Rüyada ayaklarının çamura battığını görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments