Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüs bilet satın almak

Rüyada otobüs bilet satın almak

Rüyada otobüs bilet satın almak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada otobüs bilet satın almak gördüyseniz:

  • Zannettiğinizden daha fazla paraya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada otobüs bileti satın almak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada otobüs bilet satın almak çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kalbinin küt küt edeceğine inanılır.

Rüyada otobüs bileti görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, adının yayılacağına yorulur.

Rüyada otobüse bileti almak işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine delalet eder.

Rüyada konser bileti görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada hac bileti almak genç kimselere eğitim vereceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine delalet eder.

Rüyada metro bileti almak işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına işarettir.

Rüyada bıçak bilediğini görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, çalışmalarının takdir edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments