Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ot vermek

Rüyada ot vermek

Rüyada ot vermek kısmetinin bollaşacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada ot vermek gördüyseniz:

  • Yani zihinsel yönden güçlü olmana rağmen konuşmada bazı sıkıntılar çekebilirsin.

Rüyada kuru otları temizlemek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, çok daha büyük adımların atılacağına, rahat ve huzurlu olunacağına işaret eder.

Rüyada ot kökü görmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev oturmasına gitmek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine yorulur.

Rüyada ineği otlarken görmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına işaret eder.

Rüyada birini otururken görmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, eşyaların yenileneceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada otlu börek görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ökse otu görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına inanılır.

Rüyada otlu peynir yemek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments