Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini otururken görmek

Rüyada birini otururken görmek

Rüyada birini otururken görmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini otururken gördüyseniz:

  • Aile üyeleri, iş arkadaşları veya meslektaşlarla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Rüyada kuru ot yakmak sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, işlerinin de rast gideceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada oturarak kaymak yanlış işlere girileceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada ot çekmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına inanılır.

Rüyada inek otlatmak mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada ekşi ot yemek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine tabir olunur.

Rüyada ot yiyen inek görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, ona mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada ot tohumu görmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, spora başlayacağına, ihanete uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada otları temizlemek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments