Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ot satmak

Rüyada ot satmak

Rüyada ot satmak aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ot satmak gördüyseniz:

  • Aslında çalışma isteğinizin artması ile olaylara bakışınız yeniden değişebilir.

Rüyada ot satmak bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada oturan at görmek işinde itibar edineceğine, mesleğine dört elle sarılacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada koyun sürüsünü otlatmak birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına rivayet eder.

Rüyada kuzu sürüsü otlatmak yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, tüm parasını kaybedeceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ot yemek görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada otun yandığını görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine delalettir.

Rüyada oturan kadın görmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, insanlarla iç içe olacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde ot görmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments